BJ Penn prijeti nutricionistu Dolceu: "Porazgovarat" ću s tvojom staklenom bradom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.10.2014 10:08h Autor:

BJ Penn

Mike Dolce je bio jedan od ključnih faktora u pripremama BJ Penna za meč, koji se kako se na kraju pokazalo, bio posljednji u njegovoj karijeri. Penn se spustio u pero kategoriju kako bi se obračunao s Frankiejem Edgarom prije nekoliko mjeseci. Penn je u tom dvoboju bio neprepoznatljiv te je uvjerljivo poražen.

Nakon dvoboja je izlike tražio u svima oko sebe, a jedan od "optuženih" je bio i nutricionist Mike Dolce. Iako je Penn uspješno spustio kilažu, očito nije bio zadovoljan suradnjom sa stručnjakom koji se brine za karijere Vitora Belforta, Nicka Lentza, Thiaga Alvesa, Johnyja Hendrickas ili Ronde Rousey. Ustvrdio je da više nikada ne bi surađivao s njim.

Na tu tvrdnju se jučer osvrnuo i poznati nutricionist kritiziravši Penna.

"Znam što radim i cijeli svijet to zna. Svi znaju koga sve pripremam. Nitko nikada nije imao nešto negativno za reći. Jedino, što je naravno čudno, ovaj sportaš ima kritike. No, on je poznat po tome da kritizira sve druge kada se stvari ne odvijaju kako je on to zamislio. Ja volim raditi s ljudima koji su spremni na odricanja. Oni koji su profesionalni, posvećeni svom zanimanju. Tada se dobro slažemo. Ali ako vi vučete u jednom smijeru, a sportaš u drugom, onda je to jako loše", poručio je u kritici Dolce zapravo ustvrdivši da BJ Penn nije dovoljno naporno radio.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati. Bivši UFC-ov prvak je u svom stilu prokomentirao ovaj intervju priprijetivši svom bivšem nutricionistu preko Twittera.

"Mike Dolce samo nastavi pričati. Porazgovarat ću s tvojom staklenom bradom kada se sretnemo!"

Ovakav odgovor i ne priliči najbolje bivšem UFC šampionu. Penn je očito ciljao na loš MMA score Mikea Dolcea koji je za vrijeme profesionalne sportaške karijere ubilježio tek 5:10. Tri poraza su stigla nokautom, a posljednji meč je odradio 2010. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI