BJ Penn prijatelju koljenom slomio jagodičnu kost: Izašla fotografija nakon uhićenja

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2015 09:01h Autor:

Screenshot

Bivši UFC-ov prvak u dvije kategorije i jedna od najvećih MMA zvijezda svih vremena, BJ Penn, je uhićen proteklog vikenda na otoku Maui (Havaji) zbog napada i izazivanja teških tjelesnih ozljeda.

Prema neslužbenim podacima, bivši UFC-ovac se svađao s prijateljm dok su zajedno pili u Kiheiju, popularnom turističkom odredištu.

Hawaii Now News donose priču:

"Izvori su rekli policiji da je čovjek imenom Kuuipo Makiao  gurnuo Penna kako bi ga zaustavio od daljnjeg izazivanja ljudi unutar Kauhale Bara u Kiheiu. Umirovljeni UFC-ov šampion ga je tada navodno izazvao da se međusobno potuku.

Mokiao je rekao policiji da ga je Penn iznenadno udario u glavu dok su izlazili na parkiralište. Isti čovjek je potvrdio da se samo branio dok ga je Penn nakon prvog udarca pokušao udariti koljenom u glavu.

37-godišnjak je odvezen u bolnicu zbog loma jagodične kosti, a Penn je pobjegao s mjesta incidenta. Kasnije je uhićen u hotelu Wailea, udaljenom otprilike dvije milje. Penn je u međuvremenu pušten dok traje istraga, a njemu je otvrđena samo ogrebotina na desnom oku. Ovo Pennu nije prvi problem sa zakonom, ali niti prvi put da izaziva tuče. 2007. je napao policajca u Honoluluu. 2005. je bio involviran u velikoj makljaži u Waikiki's Zanzibar baru. I tada je udario policajca dok je ovaj pokušaovao smiriti involvirane strane."

Lokalna policija je objavila i Pennovu fotografiju nakon uhićenja!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI