BJ Penn opalio po GSP-u: “Nitko te se neće sjećati!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.09.2016 11:25h Autor:

B.J. Penn

Georges St-Pierre još uvijek važe opcije prije svog najavljenog povratka u UFC, koji tek treba dobiti službenu potvrdu. Legendarni borac koji se prije gotovo tri godine umirovio kao prvak dobiva ponude da svih strana, a ovih dana odbio je mogućnost borbe s BJ Pennom kojeg je u karijeri dvaput porazio.

Penn je izjavio da bi se volio boriti s GSP-om na povijesnom eventu u New Yorku u studenom, ali Kanađanin je odgovorio da tom borbom ne može ništa dobiti te ne želi “riskirati svoje naslijeđe i karijeru”.

Penn, koji se nije borio od 2014. i ima tri poraza u nizu i samo jednu pobjedu u posljednjih sedam borbi, imao je spreman odgovor.

“Sjećam se kada sam se borio s njim prvi put, tada je bio nitko, a nisam razmišljao o tome kako bi to bilo rizično za moje naslijeđe. Zato vjerujem, kada sve ovo prođe, da će se mene sjećati, a njega se neće sjećati nitko. Mogao se boriti s Andersonom Silvom, ali nije se borio za svoje naslijeđe. Ja ne razmišljam na taj način, ja ću se boriti protiv bilo koga”, rekao je BJ Penn.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI