Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
BJ Penn odbio meč protiv Strikeforceovog prvaka Melendeza | Fight Site

BJ Penn odbio meč protiv Strikeforceovog prvaka Melendeza

UFC 04.05.2012 08:12h Autor:

Gilbert Mendelez

Bivši UFC-ov prvak BJ Penn će se sigurno vratiti u kavez, no pitanje je kada. Prema riječima UFC-ovog predsjednika Dane Whitea, Havajčaninu je nedavno ponuđen okršaj protiv Strikeforceovog šampiona Gilberta Melendeza, no on je rekao – NE.

“Da, neću se još neko vrijeme boriti”, poručio je navodno Penn dodavši da se ipak jednog dana želi vratiti.

“Dosta mi je je govoriti mu gdje se treba boriti. Čovjek se odlično snašao u obje težinske kategorije, a ako se želi vratiti u velter, to je njegova stvar. Uostalom, u njegovim godinama nije najlakše skidati kile”, objasnio je White i dodao:

“BJ će se vratiti kada je spreman. To ovisi samo o njemu. Nikada ne požurujem nikoga jer borac najbolje zna što mu je činiti. Ovo nije sport u kojem se možeš natjecati kada ti glava nije na pravom mjestu.”

Otkrivši da je Melendeza ponudio Pennu, White je zagolicao maštu novinara kada je u pitanju Stikeforceov šampion.

“On je i dalje borac Strikeforcea. Stvarno je užitak s njim poslovati. Dakako, želi doći u UFC i želi se boriti za pojas, a ja znam da mnogi ljudi to žele vidjeti. No, trenutačno je još uvijek pod ugovorom u Strikeforceu”, poručuje White i zaključuje:

“Znam da je Gilbert trenutačno razočaran. I mnogi drugi su razočarani s raspletom situacije. Jednostavno je situacija kakva je.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI