BJ Penn odbacuje optužbe svoje djevojke: “Lažne su i zlonamjerne…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2019 09:42h Autor:

B.J. Penn

Tim legendarnog B.J. Penna je objavio priopćenje glede optužbi koje je ovih dana na račun bivšeg UFC prvaka izjavila njegova djevoka. Podsjetimo da je majka Pennove djece Shelean Uaiwa zatražila zabranu pristupa koja joj je odobrena, a koja će trajati sve do 2021. godine.

Priča zapravo datira još od listopada prošle godine kada je Uaiwa zatražila zabranu pristupa koja joj je odobrena u veljači. U zahtjevu je navela da ju je Penn nekoliko puta udario, a također je i pokušavao hrvati s njom. Osim toga, spomenula je i seksualno zlostavljanje, koje uključuje prisilu seksualnog odnosa s drugim muškarcima u njegovoj prisutnosti.

“Nisam prijavila niti jedan od tih slučajeva zbog njegovog imena, reputacije i kontrole koju je imao nad mojim životom. Bila sam uplašena”, napisala je Uaiwa u zahtjevu za zabranom.

B.J. Penn dobio zabranu prilaska svojoj obitelji: “To nasilje traje godinama!”

U priopćenju objavljenom na stranici BJPenn.com se vrlo žestoko odbacuju sve optužbe.

“BJ se snažno protivi zabrani pristupa koja uključuje njegove dvije mlade kćeri. Onaj koji je zatražio zabrnau pristupa je iznio ozbiljne optužbe protiv BJ-ja. Te optužbe su toliko pogrešne, toliko zlonamjerne i toliko lažne da bi bilo kakvo daljnje komentiranje istih od strane BJ-ja izazvalo još više štete njegovoj deci. A potencijalno bi mu i škodilo u procesu koji slijedi. BJ i njegova obitelj traže privatnost u ovim vrlo teškim trenucima”, stoji u priopćenju.

40-godišnji B.J. Penn bi se trebao boriti 11. svibnja protiv Claya Guide na priredbi u Brazilu. UFC za sada nije komentirao ovaj slučaj unatoč molbi američkih medijskih kuća. 2015. Penn je uvršten u UFC-ovu Kuću slavnih i smatra ga se jednim od najbolji boraca u povijesti sporta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI