Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
BJ Penn: Ne razmišljam o nikakvoj tituli, ovo mi je zadnja borba | Fight Site

BJ Penn: Ne razmišljam o nikakvoj tituli, ovo mi je zadnja borba

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2012 06:31h Autor:

BJ Penn

Ranije ovog tjedna nekad jedan od najboljih UFC-ovih boraca, BJ Penn, koji je i dalje miljenik velikog dijela fanova, najavio je svoj povratak u kavez te se nada da će mu protivnik biti Rory MacDonald, o kojem govori biranim riječima.

Borci su međusobno već dogovorili borbu početkom jeseni, no čelnici UFC-a to tek moraju potvrditi i pismeno sve ugovoriti, no uzevši u obzir razmišljanja BJ Penna, čini se da se na tom polju ne očekuju apsolutno nikakvi problemi.

Penn se već ponaša kao da je meč zakazan i počeo je analizirati svog idućeg, a lako moguće i posljednjeg protivnika u UFC-u.

“Rory je vrlo dobar, iako je mlad vrlo dugo je u igri i ima puno toga iza sebe. Za tako mladu osobu ima jako veliko iskustvo. On je već nekoliko godina na visokoj razini i bit će odličan test za mene. Ima veliko samopouzdanje, njegova ekipa vjeruje u njega, definitivno odličan izazov”, rekao je Penn.

“Sviđa mi se, iznimno sam motiviran za ovu borbu. Radi se o jako dobrom borcu za kojeg svi kažu da će biti prvak za nekoliko godina, a ja ne razmišljam o nikakvom napadu na titulu. Dolazim odraditi ovu borbu i prilično sam siguran da mi je to posljednja prema ugovoru. Trebao bih provjeriti, ali mislim da mi je posljednja i htio bih ugovor odraditi do kraja”, otkrio je borac s Havaja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI