Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
BJ Penn: Marquardt je varalica i kriminalac, a testosteronska terapija sranje! | Fight Site

BJ Penn: Marquardt je varalica i kriminalac, a testosteronska terapija sranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2011 07:23h Autor:

BJ Penn (Photo by Sherdog)

BJ Penn nije bio dirnut obrazloženjem svog kolege koji je pokušao opravdati pad na liječničkom pregledu i otkaz iz UFC-a.

Odmah nakon što je Nate Marquardt objavio svoju “potresnu ispovijest” u kojoj neprolazak na liječničkom pregledu uoči UFC on Versus 4 eventa pravda hormonskom terapijom testosteronom, oglasili su se i neki drugi UFC borci. Najglasniji je bio BJ Penn koji smatra da je vađenje na medicinske terapije “totalno sranje. Marquardta je nazvao varalicom i kriminalcem.

“Istinski MMA borac nikada ne bi pokušao varati. Ako ne možeš narasti od proteina, masti, aminokiselina i minerala, onda si slab. Kriminalci su svi borci koji su na steroidima, ali i njihovi treneri koji im daju takve stvari”, napisao je Penn na svom Twitter profilu.

Tu nije stao nego je dodao još jednu rečenicu…

“Svi bi se trebali udružiti i zajedničkim snagama ukloniti taj rak iz našeg sporta”, zaključuje Havajčanin i bivši UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI