BJ Penn: MacDonald se uplašio jer je znao da će izgubiti

UFC 16.08.2012 08:46h Autor:

Screenshot

Dvoboj BJ Penna i Roryja MacDonalda je premješten na UFC on FOX 5 event koji bi se trebao održati početkom prosinca na za sada nedefiniranoj lokaciji. Razlog je ozljeda Kanađanina koji je na treningu zaradio gadnu posjekotinu na obrvi.

Iako je MacDonald kao dokaz priložio i sliku svoje ozljede, BJ Penn je uvjeren kako to nije pravi razlog odgađanja prvotnog termina borbe koja je bila zakazana za 22. rujan. U razgovoru za Sherdog je pojasnio svoja razmišljanja…

"Znam razlog zbog koje je MacDonald odustao od meča u Kanadi. Posjekotina je tek mala stvar, no pravi razlog je taj što je znao da ću pobijediti u tom meču. Mogao je pustiti da mu ta ozljeda zacijeli i nastaviti s treninzima, ako je zaista već bio u formi", izjavio je Havajčanin i dodao:

"Nikad nisam čuo da netko odustane od meča čak 10 tjedana prije dvoboja. To nikada nisam vidio, niti čuo. Razumijete me? On će naravno napraviti ono što je najbolje za njega, no 100 istina je drugačija. A ona kaže da se bojao poraza i da se zato izvukao na ovu posjekotinu."

Da je njegov tvrdnja istina, Penn je pokušao dokazati na vlastitom primjeru.

"Ja sam imao sličnu posjekotinu na oku koja je zahtijevala 13 šavova. To se dogodilo u sklopu priprema za Diaza. Nije me bilo briga. Čitavo vrijeme se otvarala dok sam trenirao. to je trajalo nekoliko tjedana. No, niti u jednom trenutku nisam pomislio na odustajanje", zaključio je BJ Penn.

Havajčanin je za dvoboj protiv MacDonalda izašao iz mirovine gdje se uputio upravo nakon debakla i teškog poraza protiv Diaza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI