BJ Penn i Jose Aldo udružili snage

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2013 08:33h Autor:

BJ Penn

BJ Penn i Jose Aldo svoje BJJ korijene vuku iz Rio de Janeira i "Nova Unaio" tima. Penn je već dobio svoj crni pojas kada je tada tek mladac Aldo stigao u tim Andresa Pedernairasa te se ispostavilo da dvojac nikada nije trenirao zajedno. To su odlučili sada ispraviti.

Oni koji su pratili zbivanja znaju da se bivši UFC-ov prvak vraća u aktivnu karijeru, no ovaj put kao borac u pero kategoriji – upravo onoj kojom vlada Aldo. Havajčanin je ovih dana krenuo prema Brazilu kako bi Aldu pomogao u pripremama za sljedeći meč, ali i kako bi sam oživio svoju karijeru i što bolje se spremio za povratak.

"BJ stiže u siječnju u našu dvoranu kako bi nam pomogao. Sada je SAD-u, no vraća se vrlo brzo i onda će tu ostati do kraja kampa", poručuje Aldo koji će u sljedećoj obrani naslova snage odmjeriti s Ricardom Lamasom na UFC-u 169.

"Nikada nisam trenirao s Pennom. On je već bio crni pojas kada sam ja tek stigao u tim, pa tako nikada nismo bili u istoj grupi boraca. Sada imam tu čast", zaključio je Brazilac.

Zanimljivo, Penn je spustio kilažu kako bi još jednom u vrlo uspješnoj karijeri pohitao prema pojasu prvaka. Upravo taj pojas drži Aldo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI