Bizarno – UFC borac dao uzorak krvi vjerujući da je USADA: “Sada sigurno imam AIDS!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2019 15:09h Autor:

Dan Ige

Prilično bizarna vijest nam stiže iz SAD-a. Velika UFC-ova nada Dan Ige tvrdi da mu je netko ukrao krv i to predstavljajući se kao službenik agencije koja provodi doping testiranja za UFC – USADA-e.

Ovaj talentirani mladi borac je na službenom Twitteru u četvrtak izvijestio o ovom neobičnom, nezapamćenom i zasigurn bizarnom incidentu. Prema Igleu, osoba (ili osobe) su mu pozvonili u 6.30 sati ujutro na njegova kućna vrata, a on im je misleći da su zaista iz USADA-e, dao uzorak krvi.

“Tako sam ljut sada. Netko je došao jutros, a ja sam mislio da je to USADA. Uzeli su mi krv i sve ostalo da bi kasnije saznao da su ti ljudi otišli na krivu adresu i da ne rade za USADA-u! Što se dovraga događa??!!!”, napisao je u prvoj objavi borac koji ima 11 pobjeda i 2 poraza u profesionalnoj karijeri.

U posljednjem meču je za samo 17 sekundi svladao Dannya Henrya na priredbi u Londonu. Borac koji je u UFC stigao preko “reality showa” DWTNCS se sjajno snašao u Octagonu, no zato su ga snašle druge nevolje…

“Tako sam ljut, definitivno sam ja taj koji je kriv. Ali kada ti netko pozvoni na kućna vrata šest puta zaredom u 6.30 ujutro, i kažu ti da su ovdje da ti uzmu krv. Ja sam surađivao jer sam mislio da su iz USADA-e, a sada vjerojatno imam AIDS”, dodao je Ige.

Na njegovu objavu na Twitteru je promptno reagirao glavni čovjek UFC-a upravo za ova pitanja i osoba koja je ustrojila USADA-u u ovom obliku – Jeff Novitzky. On mu je logički sugerirao da osobe koje rade za USADA-u imaju akreditacije i isprave koje su dužni pokazati prilikom testiranja.

“Razumljivo je da ovaj proces može nekada postati rutinski i da si u 6.30 ujutro još mamuran. Ali dobro je zapamtiti da USADA-ini službenici imaju akreditaciju koju ti moraju pokazat, a ti moraš provjeriti jesu li oni zaista ti prije nego što daš uzorak”, napisao mu je Novitzky.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI