Bizarno: Namajunas optužila Joannu da je “prdnula” kada su se srele, ova demantirala (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.06.2017 10:34h Autor:

Rose i Joanna

“Mislim da je vrlo talentirana i jednom sam rekla da će postati UFC prvakinja. Ali očito ne ove godine”, rekla je UFC šampionka i ponajbolja borkinja svijeta Joanna Jedrzejczyk u jednom od posljednjih intervjua misleći na svoju kolegicu i vjerojatnu sljedeću izazivačicu Rose Namajunas.

No, Joanna vjerojatno nije očekivala da će joj voditeljica prirediti malo neugodno iznenađenje u vidu video klipa s gostovanja Rose Namajunas u istoj emisiji. U tom je razgovoru “contenderica” optužila Joannu da je ova “ispustila plinove” kada su se prvi puta srele. Nije jasno misli li Namajunas da je Joanna to namjerno napravila ili da joj se jednostavno omalko.

“Mislim da je bila prilično čudna kada smo se prvi put uživo srele. Nisam je niti vidjela, prišla mi je, pozdravila me i zagrlila. Zatim je odšetala, a ostao je čudan miris. Mislim da je prdnula ili nešto tako… Ne znam koja je stvar kod nje. Mislim da ti pokušava ući u glavu pa je komentirala i mene. A ona je ta koja očito ima probleme”, rekla je Namajunas.

UFC prvakinja u slamka kategoriji je priču potvrdila. Ali bez ovog dijela sa ispuštanjem plinova…

“Čudna je. Da, srele smo se u lobiju hotela, pozdravili smo se. To je bilo u Denveru, da zagrlile smo se i pozdravile. Ali nakon toga smo se vidjele toliko puta i pričale međusobno. Ovo je ludo”, poručuje Poljakinja kojoj je očito bilo vrlo neugodno pričati o ovoj temi.

“Ako ćemo se susresti u Octagonu, susrest ćemo se. Ja ću joj pokazati tko je prava prvakinja. Ljudi polude kada im ovako date medijskog prostora. Pričaju gluposti. Ovo je jeftina fora jer ona ne zna kako pričati s novinarima”, objasnila je čitav ispad Namajunas Jedrzeyczyk.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI