Bivši zaručnik Mieshe Tate napustio UFC

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.05.2019 16:02h Autor:

Bryan Caraway i Miesha Tate

Iako je još nedavno glasio za jednog od najboljih boraca UFC-ove bantam kategorije, Bryan Caraway više bio dio najveće svjetske MMA organizacije. 

30-godišnji Caraway (21-9, 6-4 UFC) posljednju je borbu imao u studenom prošle godine, kad ga je nokautirao Pedro Munhoz. Nedavno je na Instagramu objavio kako jedva čeka iduću borbu i fanovi su vjerovali da bi uskoro trebao biti objavljen njegov idući nastup. No, prema jednoj današnjoj najavi, da se zaključiti kako Caraway više nije dio UFC-a.

Naime, Battlefield FC promocija je objavila kako će se 27. srpnja boriti na njihovom eventu u Macau, gdje ga čeka manje poznati Raja Shippen. To bi značilo kako je Kid Lighting napustio UFC nakon osam godina.

Imao je on zapaženih rezultata, no vrlo rijetko je nastupao, uzrok za što su bile ozljede. Tako je javnosti bio poznatiji kao zaručnik Mieshe Tate nego kao borac. Unatoč tome došao je vrlo blizu napada na titulu, no onda su mu se dogodili porazi u posljednje dvije borbe, krajnji rezultat kojih bi trebao biti i napuštanje UFC-a.

U međuvremenu je prekinuo s Mieshom Tate, kojoj je promjena u životu čini se jako dobro došla. Zaručena je za Bellatorovog borca Johnnya Nunez i roditelji su kćerkice, a posao je pronašla u vodstvu singapurskog ONE-a. S druge strane, Carawayeva borilačka karijere doživjela je nekoliko teških udaraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI