Bivši UFC prvak poslao poruku McGregoru: “Želim gledati tebe i Kauboja!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2019 10:50h Autor:

Ilustracija – McGregor vs. Cerrone

Bivši UFC prvak ima savjet za drugog bivšeg UFC prvaka. I to dvostrukog! Iako mu se ne želi miješati u posao i poslovnu filozofiju, Chuck Liddell je ipak poručio slavnom Ircu da dogovori meč protiv Donalda Cerronea jer je to nešto što se treba dogoditi.

“Mislim da će se boriti. Trebali bi se boriti. To bi bila sjajna borba! Obojica su sjajni udarači i biti će jako zabavno! Ja sam uzbuđen, mislim da McGregor pokušava odraditi stari trik. Pokušava izvući što više novca, da dobije što veći honorar”, izjavio je bivši prvak u razgovoru za TMZ Sports.

“Mislim da igra malo na tu stranu. Ali trebali bi ga dobro platiti za taj meč, zašto ne”, dodao je “Iceman”.

Navodno je zapelo na tome što McGregor ne želi biti sunaslovna borba večeri, a UFC na čelo želi gurnuti neki meč za pojas prvaka. Očito se radi o taštinama i igrama moći. I dok UFC pokušavao pokazati da je brend bitniji od pojedinca, a time i titula od supermeča, Irac se ne zadovoljava drugim mjestima. Liddell smatra da je suludo uopće pomisliti da bi McGregor i Cerrone trebali biti “co-main” event.

“Naravno da bi to trebala biti glavna borba večeri! Neovisno o bilo čemu! Čekajte, Conor McGregor i Kauboj! O čemu pričamo? Pa to su moja dva nadraža borca, obožavam ih gledati! Imaju sjajne osobnosti i opaki su u kavezu, sjajni su, smatra bivši prvak.

Upitan da pošalje savjet “Notoriousu” s obzirom na svoje iskustvo i staž u Octagonu, Amerikanac je ostao suždržan. Gotovo…

“Ne želim ništa savjetovati Conoru McGregoru! Shvatit će to on sam! On bi se borio protiv bilo koga, bilo kada i bilo gdje. Ali on je i biznismen, želi zaraditi novac. Ne želim mu se tu guratim ali… Neka to dogovori! Želim gledati tebe i Kauboja u akciji”, zaključio je Chuck Liddell.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI