Bivši UFC prvak poručio Dillashawu: “Je.. se varalico!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.04.2019 11:31h Autor:

T.J. Dillashaw (Instagram)

I dalje se nižu reakcije aktera iz borilačkog svijeta na doping skandal sada već bivšeg UFC prvaka u bantam kategoriji TJ Dillashawa. Posljednji u nizu koji se javno očitovao o novom UFC prvaku uhvaćenom “s prstima u pekmezu” je legendarni danas trener, prije borac – Matt Serra.

Poznavajući Serru nitko nije niti pomislio da bi njegova reakcija mogla biti suzdržana i uvijena. To se niti nije dogodilo… Bivši UFC prvak je poručio Dillashawu: “J.. se varalico!”.

“Ovo je nešto toliko odvratno. Kakva njegova ostavština? Kakva jeb… ostavština? Ne znamo što bi se dogodilo da je sve bilo fer i korektno. Zaista mi je žao Codya Garbrandta. Stvarno jest. U prvom meču ga je uzdrmao, gotovo da ga je dovršio. Možda je upravo ta mala prednost koju je imao…jer je jeb… varalica!”, započeo je obračun s Dillashawom Serra u svom popularnom podcastu.

“Nikada nisam imao nikakv problem s tim dečkom, uvijek sam se slagao s njegovim trenerom Duaneom Ludwigom. Ali ovo je ozbiljan prekršaj. Cody Garbrandt? Tko zna što bi se dogodilo s njegovom karijerom da je bilo drugačije? Što kažeš na to TJ? Ova dva poraza prekidom su mu mogla uništiti karijeru, a završio ga je jeb… varalica! Možda mu karijera neće biti tako duga, kao što je mogla. Možda je mogao zaraditi puno više novca…”, nastavio je ogorčeni bivši UFC prvak.

Dillashaw je uhvaćen u korištenju EPO-a, a naknadni testovi prošlih uzoraka su ustvrdili da je i ranije koristio nedopušteno sredstvo za povećanje snage i kondicije.

“Ovo sve što sam rekao možda zvuči dramatično, ali to je jeb… istina. Tako da je.. se TJ! Ovo je jeb… sranje! Ovo je odvratno! Ne mogu reći uopće koliko je odvratno. Svi koji su izgubili od njega bi trebali biti bijesni, ali bi u sebi mogli reći: OK, sada ovo sve ima smisla! Sada ima jeb… smisla! Amen”, zaključio je Serra u svom podcastu “UFC Unfiltered”.

U srijedu se o doping padu svog pulena očitovao trener Duane Ludwig, no bivši UFC prvak i dalje šuti. Baš kao i njegov poslodavac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI