Bivši UFC protivnik Igora Pokrajca pao na doping testu

UFC 12.08.2017 12:19h Autor:

de Lima vs. Pokrajac

USADA-in antidopinški program ima novi ulov, a to je brazilski poluteškaš Marcos Rogerio de Lima, nekadašnji protivnik Igora Pokrajca.

Kako je USADA obavijestila, De Lima je imao pozitivan nalaz na uzorku koji je odrađen 1. kolovoza, izvan natjecanja. Svoju je prethodnu borbu imao u travnju, kada je poražen od Ovincea St. Preuxa, dok je u siječnju upisao nokaut pobjedu nad Jeremyem Kimballom.

De Limu također pamtimo iz pretposljednje borbe Igora Pokrajca u UFC-u. Snažni Brazilac je hrvatskog borca nokautirao u prvoj rundi njihove borbe održane u prosincu 2014. De Lima je inače produkt brazilske verzije Ultimate Fightera, a u karijeri je ostvario četiri UFC pobjede i tri poraza, krenuvši kao teškaš od 110 kilograma, no brzo se spustio u polutešku diviziju.

Ovime je otkazana njegova iduća borba, koju je trebao odraditi 2. rujna u Rotterdamu. Tamo mu je protivnik trebao biti Saparbek Safarov, koji će sada dobiti novog protivnika, kojem preostaje tri tjedna da se pripremi za ovaj nastup. Ovo je samo još jedan u nizu doping padova brazilskih boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI