Bivši UFC-ovac otkrio neugodne podatke o Dani Whiteu: “Htio je oteti ženu jednog borca…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.07.2018 12:36h Autor:

Screenshot

Okršaj između Dane Whitea i njegovog bivšeg borca Brendana Schauba se ne stišava. Nekadašnji UFC-ovac je u utorak ponovno,  zajedno sa svojim podcast partnerom Brianom Calenom, prokomentirao sve što se proteklih dana događalo između njega i vjerojatno najmoćnijeg čovjeka na svijetu kada govorimo o slobodnoj borbi.

Podsjećamo kako je sve počelo Schaubovom izjavom vezanom uz kick boksače koji žele “preko noći” postati faktor u UFC-u, misleći pritom na Turčina Gokhana Sakija koji je na UFC-u 226 nokautom poražen od Khalila Rountreeja. Njegovu izjavu je pogrešno protumačio Isarael Adesanya, koji je dan ranije na TUF Finalu svladao Brada Tavaresa miseći da se Schaubova kritika odnosi na njega. Tada se u Adesanyin odgovor na društvenim mrežama umiješao i njegov šef Dana White nazvavši Schauba moronom.

Teškaš to nije mogao prešutjeti pa je raspalio po predsjedniku UFC-a u postu koji je postao vrlo brzo viralan. Dapače, ako ste pažljivije čitali njegove rečenice, Schaub je u njima otkrio i nešto što se do sada smatralo javnom tajnom – podatak je Dana White bio u jednom trenutku u vezi s Rondom Rousey! To je učinio nazvavši Whitea “bratom Eskimom” što u američkom slengu znači da su obojica spavali s istom djevojkom. Naime, Schaub je bio neko vrijeme u vezi s bivšom UFC prvakinjom, a kako je dobro upoznat sa zbivanjima u elitnoj promociji, odlučio je vratiti Whiteu otkrivanjem ovog podatka.

No, tu priči nije kraj. U srijedu se u svom podcastu “Sammy And The Punk” o ovoj temi oglasio još jedan bivši UFC-ovac – Josh Thompson. On je otkrio događaje kojima je sam svjedočio, a u kojima se predsjednik UFC-a ponašao poput seksualnog predatora.

“Postoje ljudi s kojima sam jako blizak, koji su se borili dugo za UFC i imali su sličnih problema s Danom Whiteom. Sličnih problema kakve Brendan Schaub sada ima. Jedan borac je hodao s djevojkom koju je Dana White htio za sebe. Možda je nešto čak i bilo između Whitea i te djevojke ranije.”

“Vrlo brzo je to postalo velik problem. Odjednom taj borac više nije nastupao na PPV eventima. Odjednom je dobio otkaz bez ikakvog razloga. To je tako smiješno, ako pričamo o čovjeku koji ima 364 milijuna dolara. Zašto bi on to činio? On ima sve…”

Thompson nije htio otkrivati imena, no tvrdi da je dobro  upoznat sa situacijom i da jamči da je ovo što govori istinito.

“Ne želim razotkrivati imena i nekoga gurati u probleme. Ali radi se o ljudima koji su bili na vrhu, koji su bili svjetski prvaci, a sada ih nigdje nema. I to sve zato što je Dana White htio njihove žene ili djevojke.”

“Pokušao je doslovno oteti, ima više primjera… Ne mogu ulaziti u detalje, ne želim ulaziti. Ali vam jamčim da je ovo istina. Tako nešto možete očekivati od Dane Whitea. To je žalosno jer se radi o tako uglednoj osobi. Iskreno, u ovoj situaciji mora biti jako oprezan jer ovaj čitav pokret ‘Me Too’ samo čeka da neka djevojka progovori. Razmislite malo, radi se o moćnom čovjeku koji ima stotine milijuna dolara”, zaključuje Thompson sugerirajući moguće tužbe protiv predsjednika UFC-a.

Čitav monolog pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI