Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši UFC-ovac optužuje Komisiju u Nevadi da ga je seksualno uznemiravala! | Fight Site

Bivši UFC-ovac optužuje Komisiju u Nevadi da ga je seksualno uznemiravala!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.11.2018 12:09h Autor:

Cody-McKenzie

Bivši UFC borac Cody McKenzie sada tvrdi da je bio seksualno uznemiravan od strane službenika Komisije u Nevadi koja ga je nedavno suspendirala na period u trajanju od četiri godine i tako mu vrlo vjerojatno zaključila MMA karijeru.

Podsjećamo kako je McKenzie trebao odraditi borbu u rujnu mjesecu u Las Vegasu, no ista je otkazana. Navodno je naprije odbijao uručiti urin za doping test, a onda je podmetnuo isti koji nije bio njegov. Sve zajedno je rezultiralo suspenzijom u trajanju od četiri godine. To bi značilo da je Codyeva MMA karijera vjerojatno gotova, a on se već prebacio na drugi posao. Sada tvrdi da su ga seksualno uznemiravali, a pojedinosti je ispričao za MMAFighting.

Bivša UFC zvijezda suspendirana četiri godine zbog prilaganja lažnog urina

“Rekli su mi da moram pišati u čašu doslovno prije mog meča. Doslovno sam se zagrijavao u tom trenutku, a trebao sam ići u ring za pet minuta. Vikali su na mene da se moram popišati, a ja sam im odgovorio da to ne mogu učiniti tada. Pa zagrijavao sam se… Nikada u mom jebenom životu nisam pišao prije ulaska u borilište. Tako da smo se počeli natezati, oni su vikali na mene, a ja sam otišao u kupaonicu i nešto sam ulio u tu čašu. Bilo je smiješno jer sam im rekao da im neću dopustiti da me gledaju kako pišam”, objašnjava McKenzie i dolazi do “seksualnog dijela”.

“U tom je trenutku jedan od inspektora izvadio vam svoj jebeni penis i rekao mi je ‘pa vidiš da nije tako jebeno teško’. Izvadio ga je i počeo mahati prema meni. Rekao sam mu je da je to jebeno seksualno uznemiravanje. Da to ne može činiti! Pa to je sranje! Bilo nas je pet ili šest u prostoriji kada se to dogodilo i nitko nikada nije govorio o tome kasnije. Ovo je jebeno smiješno, to je za mene čista ludost. Ne možeš izvaditi penis i mahati ga pred drugim ljudima”, opisuje za njega nemili događaj bivši UFC borac.

S obzirom da su svi svjedoci bili ljudi iz Komisije, McKenzie ne vjeruje da će biti posljedica za njegovog “seksualnog prijestupnika”.

“Nisu dali otkaz tom tipu, nisam niti čuo da je bilo posljedica za mene. Sve to je veliko sranje. Komisija u Nevadi je šala…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI