Bivši UFC borac i Linin trener tvrdi: Cyborg je u borbi imala 77 kilograma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2016 20:44h Autor:

Cristiane Justino

Bivši UFC borac i trener Line Lansberg, Akira Corassani, uvjeren je kako je Cristiane “Cyborg” Justino od vaganja do borbe uspjela vratiti 13 kilograma te u kavezu biti na velteraškoj težini.

Svima je već poznat težak proces koji je Cris Cyborg imala prije borbe, a prema informacijama koje su došle od nje, pet dana prije borbe je imala 11 kilograma viška. Na kraju je uspjela izvadati 64 kilograma, nakon što joj je UFC dozvolio toleranciju te je odradila borbu.

Borbu u kojoj je bila podosta krupnija od Line Lansberg, a to se posebno vidjelo što je borba dalje tekla te Šveđanka nije uspijevala odoljevati njenoj nevjerojatnoj snazi. Nakon izjave Akire Corassanija, neke stvari malo su jasnije:

“Lina je nakon borbe razgovarala sa Cyborg, a ova joj je rekla kako je u kavez ušla sa 77 kilograma. Pa to su dvije težinske kategorije razlike, a još je tu i njen nevjerojatan nivo vještina. Što je teže od susresti se s nečim takvim u svom UFC debiu? Znam da će se Lina vratiti i dokazati koliko je dobra te da će svi cijeniti što je uopće prihvatila ovu borbu. Ja sam zapravo njen najveći fan i napravit ću sve što mogu da se vrati još bolja.”

Po onome što je pokazala, Lina bi uistinu mogla biti vrlo ozbiljno ime u bantamu, kategoriji kojoj inače pripada. A vjerojatno joj svi fanovi također skidaju kapu zbog onoga što je napravila u subotu. Cris Cyborg je ipak jedan drugi svijet.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI