Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši kečer “Taz”: Meč Rousey vs. Holm je namješten i Ronda je sudjelovala! | Fight Site

Bivši kečer “Taz”: Meč Rousey vs. Holm je namješten i Ronda je sudjelovala!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2015 10:22h Autor:

Peter "Taz" Senerchia

Holly Holm je šokirala svijet kada je nokutirala Rondu Rousey i postala nova bantam prvakinja. Ali bivši WWE hrvač Peter Senerchia, poznat kao "Taz", vjeruje kako je borba zapravo namještena. Na svojoj radio emisiji je objasnio kako je Dana White iskoristio staru poslovnu strategiju iz kečerske industrije.

"Taz" misli kako je Rousey trebala pauzu i da je UFC, kako ne bi gubio novac dok je odsutna, odlučio proglasiti novu prvakinju i nastaviti s poslom:

"Zašto neki ljudi ovo ne vide? To se u kečerskoj industriji radi već godinama. Trenutni prvak ili prvakinja iz nekog razloga, bilo da je pauza, ozljeda ili nešto drugo, treba otići i zato im oduzmete titulu. Ne želite da vaša prvakinja sjedi doma ili snima film 'Roudhouse 2', ili što god će raditi, možda samo treba osobnu pauzu koju je i zaslužila. Ali ne želite da vam prvakinja pola godine sjedi doma, to je loše za posao i zato joj uzmete titulu!

Ako pogledate nokaut, istina je da je dobila teški udarac i još nekoliko njih prije svršetka borbe. Ništa spektakularno, ali je dobila po gubici par puta. Ali ako pogledate sam nokaut, Rousey je bacila nespretni udarac, ne nespretan, ali je nekako promašila i okrenula leđa Holm. I dok se polako okretala, Holm ju je zakačila lijevim "high kickom", srušila i zatim udarila još tri puta na podu. Sudac uletava, borba je gotova, Holm je nova prvakinja.

Ja vam sada kažem, cijela serija, sve je namješteno. I nisam siguran tko je sudjelovao a tko nije, ali znam ovo, sudac vjerojatno nije sudjelovao. Možda i je, ne znam. Rousey je sudjelovala, ali to je samo moje mišljenje. Holm možda i nije."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI