Bivši FFC, a danas UFC borac u velikim problemima: Prije fatalne prometne nesreće uhvaćen s drogom

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2018 11:02h Autor:

Desmond Green

Bivši FFC borac, a danas član elitnog UFC-a, Desmond Green, je proteklog vikenda sudjelovao u tragičnoj prometnoj nesreći.

Prema pisanju MMAJunkieja, koji je prvi objavio priču, Green je izgubio nadzor na svojim SUV vozilom te je prouzrokovao sudar s još tri druga automobila. U nesreći su poginule dvije žene – Emelina Morfa i Emma Suarez Hernandez, a vozač jednog od vozila Mily Vita-Vega je ozbiljno ozlijeđen.

Green se izvukao tek s lakšim ozljedama.

No, pravi problemi sa zakonom za Greena su započeli kada je policija shvatila da je UFC borac vozio bez vozačke dozvole jer mu je ista oduzeta ranije. Green je još 20. travnja ove godine zaustavljen od strane policije jer mu je na vozilu istekla registracija. Policajac je tijekom kontrole namirisao cannabis, a Green je dodatno priznao kako u vozilu ima i “gljive”.

Nakon što je stiglo pojačanje, Greenov automobil je pretresen i pronađene su zabranjene supstance.

Nestašni UFC-ovac je ponovno zaustavljen 2. kolovoza radi manje prometne nesreće u Deerfield Beachu na Floridi. Tada je zadržan od strane policije jer je vozio bez prometne dozvole, a nije imao niti dokaz da mu je vozilo osigurano.

Sve te optužbe neodgovorni Green je nagomilao prije fatalne nesreće koja se dogodila proteklog vikenda. Američki mediji pišu kako istraga traje, ali sve otegotne okolnosti  nikako ne idu u prilog MMA borcu.

Kada govorimo o njegovoj sportskoj strani priče, Greena 15. rujna u Moskvi čeka nastup protiv Mairbecka Taisumova. U prošlom meču je svladao Gleisona Tibaua na UFC FN eventu u Utici.

UFC nije htio komentirati ovaj slučaj za sada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI