Bivša UFC prvakinja prodaje motor osvojen u TUF-u da plati medicinske troškove

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2016 12:49h Autor:

Carla Esparza

Novi slučaj financijskih problema kod UFC boraca dolazi od strane prve prvakinje slamka kategorije, Carle Esparze. Ona je prošle godine prolazila kroz dugi oporavak tijekom kojeg su narasli medicinski troškovi, a da bi ih pokrila do kraja, prisiljena je prodati motor osvojen u Ultimate Fighteru.

Esparza je bila sudionica 20. sezone showa, pod imenom “Champion will be crowned”, kojim je zapravo ustanovljena slamka kategorija. Trijumfom u sezoni, Esparza je postala prva prvakinja te divizije, a kao nagrada došao je i personalizirani Harley Davidson motocikl. Nažalost, njega je sad prisiljena prodati, što je objavila preko društvenih mreža uz fotografiju.

“Ukoliko je netko zainteresiran, prodajem moj Harley Breakout iz 2015. godine, koji sam osvojila na Ultimate Fighteru. Prodati ću ga najvećeg ponuđaču. Nesretna sam što prodajem ovaj motor, jer to ne želim, no predugo sam se oporavljala od ozljede i sad se nisam borila već osam mjeseci te imam doslovno za platiti samo iduće dvije rate medicinskih troškova koji su došli nakon ozljede ramena na UFC 185 nastupu.

Trebam se boriti i ceć dugo vremena tražim borbu. Javljam se i objavljujem to par puta tjedno. Znam da mogu ponovno napraviti niz prema titulu, no isto tako nisam spreman ući u borbu za izazivačicu odmah sada nakon toliko dugo pauze. A do sada su mi ponudili samo službeno prvu izazivačicu. Ja sam 100% za tu borbu, no prije nje želim još jednu borbu uz puni kamp. Prošlo je osam mjeseci od posljednjeg nastupa i pobjede, a od UFC-a nisam čula niti glasa, nit šapta. Ne znam što da trenutno radim. Frustirana sam i tužna.”

Pretpostavlja se da misli na to kako joj je ponuđena borba protiv Claudie Gadelhe, budući da se ona nalazi na prvom mjestu ljestvice izazivačica. No, isto tako, Esparza je odradila samo jednu borbu od gubitka titule prvakinje u ožujku prošle godine, do danas. Bilo je to u travnju, kad je savladala Juliannu Limu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI