Bivša NFL zvijezda stigla do prve MMA pobjede i najavila: “Idem sve do UFC-a!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2017 10:40h Autor:

Screesnhot

Nekadašnja NFL zvijezda Greg Hardy je uspješno krenuo u svoju MMA karijeru. Ovaj bivši igrač američkog nogometa je debitirao u slobodnoj borbi na priredbi “Rise of a Warrior 21”, koja se održala proteklog vikenda u Fort Pierceu (SAD). Za slavlje protiv Joea Hawkinsa su mu trebale tek 32 sekunde, a pobijedio je nokautom.

“Bio sam prilično nervozan, ali uspio sam nekako ostati miran u meču. Bio sam dovoljno miran da odradim posao u ringu. Drago mi je da sam se mogao natjecatiti i drago mi je da sam ponovno u sportskom borilištu”, rekao je Hardy u intervjuu nakon pobjede.

Ovaj 29-godišnjak je nekoć bio slavan defanzivni NFL igrač, koji je uspješno nastupao za Carolina Pantherse i Dallas Cowboyse. 2014. su njegova kola krenula nizbrdo. Otpužen je za nasilje u kući što mu je u konačnici uništilo karijeru. Na koncu je u sudskom postupku oslobođen jer se navodna žrtva nije pojavila na sudu, no njegova karijera je već tada bila uništena. Sada se veseli onoj drugoj – u MMA-ju!

“Dvije godine sam živio prilično povučeno i skromno. A sada sam jako uzbuđen ponovno se natjecati, drago mi je da sam u dvorani. Svi me znaju i svi me se sjećaju, drago mi je da fanovima mogu vratiti za potporu svih ovih godina”, dodao je Hardy nakon nokauta.

Bivši NFL igrač trenira u American Top Teamu, a želja mu je na koncu doći do UFC-a. Baš kao i neki drugi bivši igrači američkog nogometa poput Brendana Schauba i Matta Mitrionea.

“Idem do kraja. Idem do UFC-a!”, zaključio je Hardy.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI