Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši UFC sudac čeka kaznu za posjedovanje 1356 biljaka marihuane | Fight Site

Bivši UFC sudac čeka kaznu za posjedovanje 1356 biljaka marihuane

UFC 18.04.2013 07:20h Autor:

UFC

Jedan od najboljih MMA sudaca u SAD-u, kojeg se iznimno često može vidjeti na eventima UFC-a, Josh Rosenthal, neko vrijeme nije bio u oktogonu, a javnost je mislila da je to zbog njegovih zdravstvenih problema.

No, ispostavilo se da Rosenthal ima zapravo problema sa zakonom nakon što je otkriveno da je u njegovom vlasništvu bilo čak 1.356 biljaka marihuane.

Kako navodi portal MMA Junkie, Josh i partner uzgajali su marihuanu u Oaklandu, a UFC-ov sudac je već priznao svoju krivnju zbog uzgoja marihuane za prodaju te bi uskoro mogao saznati svoju kaznu.

Očekuje se mu sud odredi kaznu 17. svibnja, a tužiteljstvo traži 37 mjeseci zatvora, novčanu kaznu, kao i uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od pet godina.

Prema određenim izvorima pronađena marihuana vrijedna je na ulici čak oko šest milijuna dolara, pa je Rosenthal suradnjom s policijom i priznanjem krivnje izbjegao vrlo vjerojatnu višegodišnju zatvorsku robiju.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI