Bivši UFC-ovac se bori za život u američkoj bolnici!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2015 09:40h Autor:

Corey Hill

Bivši UFC borac Corey Hill se bori zaj život u jednoj američkoj bolnici. Dapače, više medija je proteklih dana izvijestilo kako je Hill mrtav, no njegova supruga je demantirala navode te tvrdi da je Hill i dalje živ.

Ovaj MMA borac je za elitnu promociju nastupao 2008. godine, tijekom koje je imao tri nastupa. Loši rezultati su mu donijeli otkaz iz UFC-a. Narednih godina se pokušao snaći u vrlo okrutnom MMA svijetu, no prilično bezuspješno. U posljednjih pet dvoboja ima jednako toliko poraza, a zadnji meč je odradio prije nekoliko mjeseci u Miamiju (poraz TKO). Kako je onda došlo do ovakvih zdravstvenih komplikacija?

Hill, je navodno, primljen u bolnicu prije nekoliko dana s ozbiljnim slučajem bronchitisa, a tijekom pregleda je utvrđeno da na plućima osim bronchitisa ima i opasnu cistu. Zakazan je za operaciju, ali je odbio biti spojen na respirator koji mu je trebao pomoći u disanju. Pluća su mu u međuvremenu kolapsirala, a on je navodno pretrpio srdačni udar. U ovom trenutku se liječnici bore za njegov život. Američki mediji pišu kako je u vegetativnom stanju moždane smrti. Nadamo se ipak oporavku Coreyja Hilla i povratku u MMA borilišta

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI