Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bivši menadžer Georgesa St. Pierra je uvjeren da će se GSP vratiti u UFC! | Fight Site

Bivši menadžer Georgesa St. Pierra je uvjeren da će se GSP vratiti u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2015 18:58h Autor:

GSP i Hendricks

Bivši menadžer Georgesa St. Pierra, Stephane Patry, je uvjeren da će GSP barem još jednom zakoračiti u oktogon.

Ovog vikenda se održava UFC 186 u kanadskom gradu Montrealu. Dana White je ponudio Georgesu nastup na tom eventu, ali je bivši vladar velter kategorije odbio tu ponudu.

Petry je u emisiji The MMA Hour izjavio da će St. Pierre još jednom zakoračiti u oktogon.

"GSP će se vratiti za još jednu borbu. Ne mogu reći da će opet ganjati naslov prvaka i odraditi 10 borbi, ali sigurno znam da će odraditi jednu borbu."

Patry vjeruje da je St. Pierre odbio nastup na UFC-u 186 zbog ozljede i pada Anderson Silve na doping testu.

"Georges se ozlijedio, što je nešto neočekivano, i Silva je pao na doping testu, tako da su to neke stvari koje mogu utjecati na razvoj događaja. Znam da Georges ima volju za povratkom te da se želi boriti u još jednoj borbi. Ne želi otići iz sporta da mu je borba s Hendricksom posljednja, to sigurno znam."

Patry je bio GSP-ov menadžer u početku njegove karijere u UFC-u. Vjeruje kako će se legendarni Kanađanin vratiti kako bi tom jednom borbom ispisao povijest.

"St. Pierre će se vratiti u jednoj borbi koju svi žele vidjeti.", objasnio je Stephane. "Svi predlažu Andersona Silvu. Dana nije GSP-u ponudio meč s Andersonom. Georges se neće vratiti kako bi se borio u meču koji će se brzo zaboraviti u povijesti. On želi ispisati novu stranicu povijesti s tom borbom. S obzirom na to u kakve probleme je upao Anderson Silva, ne znam što će se sljedeće dogoditi."

No, Patry nije pobornik GSP-ovog povratka.

"Da Georges mene pita za mišljenje o povratku zbog jedne borbe, rekao bih apsolutno ne. Mnogo toga je učinio za sport i UFC. Učinio je i postigao sve. Savjetovao bih mu da uživa u životu."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI