Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bispingu bi borba protiv GSP-a mogla biti posljednja u karijeri! | Fight Site

Bispingu bi borba protiv GSP-a mogla biti posljednja u karijeri!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2017 18:57h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping je otkrio kako razmišlja o tome da njegova borba protiv Georgesa St-Pierre, neovisno ostvari li pobjedu ili poraz, bude posljednja u njegovoj karijeri.

Prvak UFC-ove srednje kategorije će 5. studenog po 28. puta ući u UFC-ov kavez, čime će postati rekorder promocije po broju nastupa, a u toj će borbi vjerojatno zaraditi i najveći honorar svoje karijere, neovisno o tome hoće li se ona nakon te borbe nastaviti. Osim toga, Bisping već je UFC rekorder po zbroju zarađenih honorari, bez uračunatih postotaka PPV-a. Zaradio je puno, 38 mu je godina, oko mu je već neko vrijeme u lošem stanju, pa razmišljanje o tome da završi karijeru je sigurno česta tema kod njega i njegove obitelji. To je i on sam otkrio u MMA Houru, Ariela Helwania.

“Ovo bi mogla biti moja posljednja borba, nisam siguran hoću li se i dalje boriti nakon ovoga. Neovisno o tome kako borba završi, u ovom trenutku ne znam hoću li se umiroviti, no postoji mogućnost. Dakle, ukoliko želite vidjeti Michaela Bispinga nokautiranog, ovo vam je možda posljednja šansa”, rekao je “The Count”, dodavši još nešto:

“Ovo radim već jako dugo, a u životu postoje druge stvari. Nemojte me krivo shvatiti, i dalje se volim boriti, no nitko to ne može raditi zauvijek. Georges je trebao ostati u mirovini, ostalo bi da se umirovio kao prvak. Ovako ću ja pobijediti njega, pa ću se možda ja umiroviti kao prvak. Nisam još donio odluku o tome, ovisi o još nekim stvarima, a jedan od njih su i financije, odnosno novac koji bi me mogao nagovoriti da nastavim. Iako, izvan ovoga imam jako puno stvari koje mi se događaju i jako sam sretan po tom pitanju. Mogao bih se borio do 50. godine života, no imam neki stav. Ukoliko želiš pravu ostavštinu, osvoji pojas, obrani ga par puta i otiđi kao prvak. Jednostavno, nemam boljeg načina za završiti karijeru.”

Bisping je oženjen i otac je troje djece. Oni više nisu “klinci” i svi shvaćaju čime se njihov otac bavi i koliko to utječe na njegovo zdravlje. Prijatelji bi također htjeli vidjeti ga izvan svega, no to su samo neki od faktora koji će utjecati na njegovu odluku.

“Moja obitelj želi da se umirovim, moja supruga želi da se umirovim. Mnogi mi ljudi govore kako bih se trebao umiroviti, pa čak i moj menadžer. Svi misle da trebam otići kao prvak. Imao sam sjajnu karijeru, zaradio sam dobru svotu novaca, ponosno sam predstavljao moju domovinu. Ovaj sport mi je dao neizmjerno više nego što sam mogao očekivati kada sam se počeo baviti njime, dao mi je nešto što nisam mogao niti sanjati. No, nitko ne može to raditi zauvijek. Trebam znati kada je pravo vrijeme za reći da je dosta. Ne kažem da je to sada, no postoji i ta mogućnost. Vidjeti ćemo što će se dogoditi.”

Osim što je borac, Bisping je već godinama zaposlen na FOX televiziji, gdje radi kao voditelj u emisijama posvećenim UFC-u, ali i kao analitičar tijekom evenata. To je također jedna od uloga gdje se jako dobro snalazi i gdje će sigurno ostati kada više ne bude aktivan borac. Michael Bisping će svakako ostati zauvijek uz MMA, iako naravno ne kao borac. Jer mu to jednostavno ide, u kojoj god da se ulozi oprobao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI