Bisping: Weidman i Rockhold mi neće donijeti lovu, ali prihvatit ću najboljeg izazivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.10.2016 11:37h Autor:

Michael Bisping/ Photo: Igor Mićić

Verbalno prepucavanje između prvaka srednje kategorije Michaela Bispinga i Chrisa Weidmana urodilo je plodom. Prije nego što krene u novu obranu naslova Britanac će čekati da jedan od top boraca u diviziji dokaže status prvog izazivača, a čini se da Bisping sada želi da to bude upravo Weidman.

“Očito, jedan od glavnih izazivača je idući. Vidjet ćemo kako će se situacija razviti, ali da budem iskren, mislim da želim Weidmana, to je borba koja me zanima. Čini se da između nas sada postoji rivalstvo”, rekao je Bisping na MMA Houru.

Iako ga je častio izrazima poput “mala kuja” i “cmizdravac” Bisping osobno nema ništa protiv bivšeg prvaka. Čak ga smatra i ugodnom osobom.

“Ja nemam ništa protiv Weidmana, on voli pričati sranja o mojoj karijeri, i ja isto radim njemu. Ali želim mu sve najbolje. Čini se kao dobar tip. Ali puno smo pričali i moramo to riješiti u oktogonu. Ako prođe Yoela Romera, s kojim ima pune ruke posla, ali ako uspije, ja ću se rado boriti s njim. Mislim da bi datum u veljači, ili ožujku bio dobar.”

I dok Weidman mora proći Romera, još jedan potencijalni potencijalni izazivač i čovjek kojem je Biping oduzeo naslov, Luke Rockhold, morat će isto napraviti protiv Ronalda “Jacarea” Souze. No “The Count” je razočaran tim izborom jer kako tvrdi, obojica su nepopularni i s financijske strane nisu tako atraktivni protivnici.

“S poslovne strane, nikog zapravo nije briga za Lukea Rockholda i Chrisa Weidmana. Nijedan od njih mi neće donijeti previše love. Nažalost, oni su najbolji borci u diviziji, osim mene, i nikoga nije briga za njih. Zato Weidman nije mogao predvoditi PPV event, uvijek je bio sunaslovna borba.”

Bisping se u prvoj obrani nalsova obračunao s Danom Hendersonom. Bio je to iščekivani revanš, zapakiran u lijepu priču, no mnogi su ga ipak kritizirali budući da Henderson nije bio ni blizu statusu izazivača, unatoč tome što drži impresivnu pobjedu nad Britancem iz 2009. U idućoj obrani Bisping se zatio planira suprotstaviti najviše rangiranom imenu.

“Ali prihvatit ću najboljeg izazivača. Znam što su ljudi rekli o borbi s Hendersonom, ali UFC je meni ponudio taj meč, nisam ga ja tražio, ali sam rekao, može’. Tako da ću prihvatiti pravog prvog izazivača idućeg.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI