Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping u svom stilu prokomentirao “investiciju” Paige VanZant i “paket” Francisa Ngannoua (VIDEO) | Fight Site

Bisping u svom stilu prokomentirao “investiciju” Paige VanZant i “paket” Francisa Ngannoua (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2018 21:30h Autor:

Bisping, VanZant i Ngannou

Michael Bisping bio je gost MMA n’ Tings podcastu, gdje je uhvaćen u dvije vrlo zanimljive teme. Naime, voditelj je odlučio prokomentirati “novitet” primijećen kod Paige VanZant, ali su nakon toga došli i do “paketa” koji posjeduje Francis Ngannou.

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako se Paige VanZant vjerojatno podvrgnula estetskoj operaciji dodavanja implantata u grudi, a isto je odmah postalo tema po forumima gdje se okupljaju MMA fanovi. No, nisu samo fanovi iznijeli mišljenje o tome, nego je na isto prisiljen i Michael Bisping tijekom gostovanja u spomenutom podcastu.

“Nikad nisam želio izražavati ikakvo nepoštovanje prema kolegicama borkinjama, jer to nisam ja. No, ne mogu reći da mi se fotografija ne sviđa. Sviđa mi se i tanjur pun palačinki”, rekao je Bisping, dok ga je voditelj pokušao navesti na ono što se nalazi iznad njih. Bisping je onda napokon poklekao: “Da, napravila je grudi, super za nju, zašto to ne bi napravila?”

Onda je dodao još nešto o samoj Paige, koja se još uvijek oporavlja od ozljede koju je doživjela u borbi protiv Jessice-Rose Clark:

“Ona je zapravo jako draga djevojka, družili smo se par puta i moram reći da je sjajna i zabavna. Ovih dana je možda još sjajnija i svaka joj čast.”

Nakon toga se voditelj okrenuo na to kako su Miesha Tate i Pearl Gonzalez imale problema s komisijama zbog svojih implantata. Ali, vrlo brzo je pokušao povući paralelu s muškim borcima, odnosno o tome kako bi bilo da se netko bori s medicinski povećanim spolovilom, no onda je dodao kako u UFC-u već postoje neki koji izgledaju kao da su tako nešto napravili.

“Nećemo se lagati, vjerojatno misliš na tu fotografiju Francisa Ngannoua s Demetriousom Johnsonom, gdje mu se u gaćama vidi ogromna izbočina. Na trenutak pomisliš da se to Johnson našao unutar njegove noge, ali ipak je to nešto drugo. Činjenica je da tip ima ogromnu batinu”, ubacio mu se Bisping, da bi kasnije još nešto dodao o istoj fotografiji.

“Ta fotografija izgleda kao da je Johnson stavio ruku u Ngannouove gače. Moram priznati kako to izgleda impresivno, to je ono što taj tip može”, uz osmjeh je završio Bisping.

Obje fotografija na koje su se referirali možete vidjeti unutar videa, a mi smo dodali i posljednju objavu Paige VanZant, na kojoj je dala još bolji uvid u svoj novi izgled.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI