Bisping u problemima: Mladić ga tužio zbog fizičkog napada u teretani (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.10.2017 09:03h Autor:

Michael Bisping

Uoči njemu najvećeg i najbitnijeg meča u karijeri, Michael Bisping se mora brinuti osim o Georgesu St. Pierreu i o još jednoj za njega vrlo neugodnoj stvari. TMZ je, naime, u srijedu izvijestio kako je protiv UFC prvaka u srednjoj kategoriji podignuta tužba radi fizičkog napada i privremenog oduzimanja slobode.

Tužba je podignuta ovog ponedjeljka u Kaliforniji, a podnio ju je 19-godišnji Antonio Georgakopoulos, koji tvrdi da je 31. srpnja bio žrtva napada u teretani koja se zove “24-Hour Fitness”.

Prema sadržaju tužbe, Georgakopoulos je trenirao zajedno s prijateljem u već navedenoj dvorani, kada je u jednom trenutku odlučio podignuti uteg koji je bio od njega udaljen nekoliko metara. Tada je čuo glas koji je vikao na njega i govorio mu “ti mali nitkove, idiote, zašto mi uzimaš utege” te je isti glas dodao “znaš li ti tko sam ja?”. Bio je to, prema Georgakopoulosu, UFC prvak Michael Bisping.

Navodno je Bisping u tom trenutku primio Georgakopoulosa rukom u položaj gušenja te ga je snažno stisnuo nekoliko sekundi. Tada se umješao jedan krupniji čovjek, koji je čitav incident promatrao, te je razdvojio dvije strane. Bisping je mladiću predložio da “stvar riješe izvan dvorane”.

Ubrzo se na mjestu incidenta pojavila i policija, no Bisping nije uhićen. Prema izjavi lokalnog tužiteljstva za MMAFighting, “u tom trenutku nije bilo dovoljno dokaza za tako nešto”.

Georgakopoulos je navodno sljedeći dan osjećao bol u grkljanu te je otišao specijalistu koji mu je predložio određene tretmane. U tužbi navodi da je patio od noćnih mora, nesanice i anksioznosti. Sve kao posljedica Bispingovog napada.

UFC prvak  za sada nije želio komentirati tužbu te se oglušio na upite medija.

5. studenog u New Yorku ga čeka dvoboj protiv Georgesa St. Pierrea na UFC-u 217.

Tužbu protiv Bispinga možete pročitati OVDJE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI