Bisping: Trenutačno težim 103.5 kilograma (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.08.2017 11:50h Autor:

Michael Bisping

UFC prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping će za otprilike dva i pol mjeseca drugi put braniti svoj pojas. Na drugoj strani Octagona u Madison Square Garden Areni u New Yorku će stajati bivši šampion u velter kategoriji i povratnik u UFC – Georges St. Pierre.

Britanac se nedavno vratio s godišnjeg odmora o kojem je naveliko pričao u medijima, a sada je vrijeme da krene s pripremama. Iako tvrdi da je tijekom odmora bio prilično discipliniran, ipak je natukao nešto kilograma. Ovo “nešto” je prilično velik broj za jednog borca koji se natječe u kategoriji do 84 kile. Prema vlastitom priznanju u jednom od posljednjih medijskih istupa Bisping je stigao sve do gotovo 104 kilograma. Pred njim je točno 20 kila koliko mora spustiti prije nego što “ga puste u kavez”.

“Bio sam dobar. Popio sam nekoliko čaša vina, koji koktel tu i tamo. Kažem, bio sam dobar i bio sam prilično aktivan. Ali da, jeo sam kao kralj. Trenutačno sam prilično težak. U stvari, trenutačno imam čak 103.5 kilograma. Moram početi gubiti kile, moram početi trenirati i spremati se. Čim završim ovaj podcast, idem u UFC dvoranu, tamo ću se sastati s mojim trenerom za jiu jitsu. Kamp za meč protiv GSP-a počinje sada”, otkrio je Bisping.

O šansama svog protivnika je rekao:

“Nema šanse da on dobije ovaj meč. Ako se dobro spremim u hrvačkom dijelu, bit će prilično lako jer je on puno manji od mene. Pa nije se borio 4 godine. Bit će zanimljiv meč svakako. Trebat će mu sportski psiholog kako bi mi ušao u glavu i tako dobio ovaj meč jer inače, iskreno, ne vidim kako bi mogao pobijediti. Drago mi je da ću svima dokazati da su u krivu, da ću sebi dokazati da sam u pravu i da ću svima zahvaliti na potpori svih ovih godina”, zaključuje Bisping.

Nije sasvim jasno je li Britanac u posljednjoj rečenici ponovno natuknuo da bi mu meč na UFC-u 217 u New Yorku mogao biti posljednji u karijeri. Borci se zahvaljuju svojim fanovima na dugogodišnjoj potpori obično kada su došli do svog borilačkog kraja. Bisping čitavu godinu muku muči s ozljedama, njegovo oko iziskuje operaciju koju može napraviti tek kada objesi rukavice o klin, a u posljednjim nastupima je zaradio gigantske sume novca i vrlo vjerojatno si osigurao mjesto u UFC-ovoj Kući slavnih.

Je li vrijeme za kraj UFC šampiona?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI