Bisping: Treba mi dati još jednu priliku protiv dosadnog gada Vitora Belforta

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.04.2013 09:26h Autor:

Belfort VS Bisping

Engleski borac Michael Bisping bio je na korak do toliko željenog meča protiv Andersona Silve, za kojeg je priznao da mu se zaista divi, no na posljednjoj prepreci zaustavio ga je Vitor Belfort, kojeg je morao svladati kako bi dobio priliku ući u oktogon protiv sjajnog Brazilca i aktualnog prvaka.

Nakon što se malo ohladio, čini se da Bisping želi revanš, otkrio je u jednom od svojih posljednjih intervjua kako želi još jednom odmjeriti snagu s Belfortom počastivši ga tom prilikom nimalo lijepim epitetima.

"Ja želim revanš protiv svih boraca koji su me pobijedili. Želim također i ponovno priliku protiv Wanderleija Silve, jer ona odluka sudaca o njegovoj pobjedi je pravo sranje. Htio bih recimo još jednom i odraditi meč protiv Hendersona koji me ipak pošteno dobio, ali ono što najviše želim je revanš s Vitorom Belfortom. Radi se o čovjeku koji nevjerojatno forsira tu svoju vjeru, a osim toga on je i dosadni gad, to bi mu trebao biti nadimak", izjavio je Michael.

"Moja iduća borba je protiv Alana Belchera i bit će to odličan meč, on me proziva nekoliko godina i već sam ga pomalo počeo žaliti. Nemam ništa protiv njega, samo ga smatram na neki način idiotom. On misli da samo zato što nosi thai hlačice i jer je bio u Phuketu da je nekakav sjajan thai boksač. Ja sam bio na Tajlandu tri mjeseca, ali ne šetam okolo i hvalim se time svima. On ima solidno znanje jiu-jitsua, ali nema snagu za udarac", smatra Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI