Bisping “spustio” FOX-ovoj reporterki: “Dobra si u čitanju s blesimetra, ali…” (VIDEO)

UFC 17.07.2017 13:21h Autor:

Screenshot

Sjećate li se seksualnog incidenta između bivšeg UFC prvaka Quintona “Rampagea” i reporterke Karyn Bryant od prije nekoliko godina? Ako se ne sjećate što se točno dogodilo, pogledajte video ispod teksta. U svakom slučaju Jackson je bio primoran pod pritiskom UFC-a ispričati se novinarki zbog u najmanju ruku neprimjerenog postupka.

Bryant očito nema sreće s UFC borcima jer je sinoć doživjela novu neugodnost – ovaj put se “nezgoda” dogodila s UFC prvakom, ali i povremenim analitičarom na FOX Sportsu, Michaelom Bispingom. O čemu se točno radilo?

Diskutirajući u studiju zajedo s Kennyjem Florianom i Michaelom Bispingom, Bryant je iznjela svoje viđenje nokauta u dvoboju Gunnara Nelsona i Santiaga Ponzinibbija. No, UFC-ovom šampionu se ta teorija nije svidjela pa je nadglasavajući FOX-ovu reporterku odlučio nametnuti svoj stav.

“Ej dosta, moraš sakriti bradu. Jednostavno je. O ovome se ne raspravlja. Brada ti mora biti sakrivena. Pitaj bilo kojeg trenera za boks”, pokušao je objasniti očito iziritirani Bisping, no Bryant se nije tako lako složila s njegovom procjenom.

Tada je Bisping postao neugodan…

“Karyn, ti si vrlo dobra u čitanju s blesimetra. Mi smo borci, ok? Brada mora biti uvučena”, poručio joj je Bisping što je vidljivo šokiralo dugogodišnju FOX-ovu reporterku.

Da je situacija u najmanju ruku neobična, moglo se primjetiti i prema reakciji drugog UFC-ovca (bivšeg) Kennyja Floriana. FOX-ova novinarka je kasnije pokušala neugodnu situaciju relativizirati pokušavajući biti humoristična na društvenim mrežama. Čelnicima FOX-a čitava stvar očito nije zasmetala jer su video objavili na svom službenom Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI