Bisping se predomislio: Ipak želim borbu sa Silvom

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2015 16:13h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping ponovno je promijenio stav o potencijalnoj borbi s Andersonom Silvom te je ovih dana u razgovoru za MMAjunkie izjavio kako bi se ipak borio s bivšim prvakom u srednjoj kategoriji.

"Razmislio sam i stavio svoje mišljenje sa strane te odlučio da bih prihvatio tu borbu jer je riječ o Andersonu Silvi. Ipak je on legenda, a ja želim sudjelovati u najvećim mogućim borbama", izjavio je Bisping.

Podsjetimo, Bisping je tijekom svoje karijere bio motiviran idejom da će jednog dana stupiti u kavez ta da će se u toj situaciji nasuprot njega naći Anderson Silva, jedan od najvećih boraca u povijesti ovog sporta. Nakon što je Silva pao na doping testu koji se pokazao pozitivnim na steroide, Bisping je izjavio kako je on varalica i da se s takvima ne želi boriti.

Jedan od razloga takvog stava ležao je i u tome da je nakon meča s Vitorom Belfortom zadobio ozljedu oka nakon koje je imao pet operacija koje mu nisu u potpunosti izliječile oko.

"To je jedan od razloga zašto se više ne želim boriti s onima koji su u prošlosti bili pozitivni na steroide. Ljudi pričaju da sam se prestrašio, ali to nema veze s tim, ako će UFC stvarno inzistirati na toj borbi onda ćemo ju i odraditi", tada je govorio Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI