Bisping se ne boji H-bombe: Grom nikada ne udara dva puta u isto mjesto

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2016 12:01h Autor:

Henderson vs. Bisping

Michael Bisping će 8. listopada u Manchesteru po prvi puta braniti titulu do koje je stigao nokautiravši Lukea Rockholda. Nova borba donijet će mu revanš s Danom Hendersonom, borcem koji mu je 2009. godine priuštio najteži poraz karijere.

Bit će ovo Bispingova prilika za iskupljenje, prilika koju je sam tražio i na koju se osvrnuo prilikom gostovanja na The MMA Houru. Aktualni prvak dotaknuo se teškog nokauta kojeg je pretrpio na UFC-u 100, ali i nedavnih Hendersonovih optužbi za korištenje nedopuštenih sredstava.

“H-bomba neće sletjeti i grom nikada ne udara dva puta u isto mjesto.

Možete li vjerovati u to koliko nema obraza? Kum TRT-a implicira na to da najčišći lik u sportu koristi steroide. To je ono o čemu govorim, dvojba, dvojba koja prolazi kroz njegov um. Volio bih znati koliko je puta testiran. Znam da sam ja nekoliko puta tijekom ovog kampa. Samo zato što si voljan varati, ne stavljaj nas ostale u isti koš.

Srećom imam čvrstu glavu i neuništivu vjeru u sebe. Veselim se osveti i obrani svog pojasa te predstavljanju Velike Britanije”, poručio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI