Bisping prozvao cijelu srednju kategoriju: Svi su dosadni ili na steroidima

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2016 00:47h Autor:

Michael Bisping/Instagram

Tek je mjesec dana prošlo otkako je Michael Bisping u najboljoj borbi karijere porazio bivšeg prvaka Andersona Silvu. Iako je deset godina u vrhu UFC-a “The Count” se još nije borio za pojas, ali bi sa 37 godina mogao dobiti tu priliku.

Bisping je nakon pobjede protiv Silve sudačkom odlukom, dobio šest mjeseci liječničke suspenzije zbog teških udaraca koje je primio u pet rundi protiv Brazilca. Nakon toga tražio je od UFC-a borbu za naslov kojeg trenutno drži Luke Rockhold, a on ga početkom lipnja na UFC 199 brani protiv Chrisa Weidmana, čovjeka koji je okončao vladavinu Andersona Silve. Na pitanje o borbi s Rockholdom, Bisping je rekao:

“Ovo je biznis i prodat ću tu borbu. Ljudi žele vidjeti borbu između mene i Rockholda. Privući ću ljude, svi ostali borci u diviziji su dosadni, ne znaju engleski, ili su na steroidima ili suspendirani”, rekao je Bisping te dodao kako vjeruje u novu pobjedu Rockholda protiv Weidmana.

“Mislim da će Rockhold razbiti Weidmana u revanšu. Izgledat će još jednostavnije. I konačno ću dobiti šansu da ponovo stavim ruke i razbijem tog ljepotana”, rekao je Bisping koji je od Rockholda poražen submissionom u drugoj rundi na UFC 55.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI