Bisping: Prozovite prvaka, što imate od prozivanja mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.03.2014 23:28h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping je jedan od boraca s kojim se mnogi žele nači u UFC-ovom kavezu, iako ovaj borac trenutno nije u najužem krugu kandidata za titulu. Ta činjenica nije jasna ni njemu, no čini se da mu je počela smetati.

Bispingu nije lako. Ovaj brbljavi Britanac je u posljednje vrijeme bio prozvan od strane većine boraca srednje kategorije te ispada da je za meč s njim zainteresirano gotovo više boraca nego za borbu protiv prvaka. "Ja sam borac koji se želi boriti za prvaka. Ne razumijem sve borce koji me prozivaju. Prozovite prvaka, što ima od borbe protiv četvrtog na ljestvici", rekao je Bisping.

"Znam da nekada znam razljutiti neke ljude, no dugo sam ovdje, prošao sam svašta i nikad mi nije bio problem reći ono što u određenom trenutku mislim. Dugo sam tu, poznato sam ime i borci vjerojatno misle da bi mogli upasti u prvi plan u slučaju da me pobjede", dodao je.

"Kada pobijedim Kennedya, prozvati ću Chrisa Weidmana, ili pobjednika borbe Machide i Weidmana, ja sam čovjek koji se želi boriti s najboljim, s prvacima. Želim naslov, ne želim novce, main eventove ili fanove na twitteru, želim postati prvak", rekao je Britanac za kraj.

Bispingova iduća borba je ona protiv Tima Kennedya, a na rasporedu je na finalnom eventu Ultimate Fighter Nationsa, 16. travnja

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI