Bisping opet bježi od Romera: Želim što veću borbu, briga me tko je protivnik

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2017 15:29h Autor:

Michael Bisping/ Photo: Igor Mićić

UFC-ov prvak srednje kategorije, Michael Bisping, ponovno je izgubio interes za borbu s Yoelom Romerom. Nokautom Chrisa Weidmana na UFC-u 205 Romero je više-manje izborio status izazivača i prozvao prvaka te se ciljalo na UFC 208 u veljači kao mjesto njihovog susreta, no borba je ipak stavljena na čekanje budući da Bisping mora na operaciju koljena. 

“Kao prvo i najvažnije, ja sam još uvijek UFC-ov prvak srednje kategorije”, rekao je Bisping za Champions.co. “Moram obraniti taj pojas, vrlo je jednostavno. UFC-ov predsjednik, Dana White, me zapravo nedavno kontaktirao da pričamo o borbi, ali u posljednje vrijeme imam puno problema s koljenom tako da moram na operaciju. Možda prihvatim borbu krajem travnja, ili u svibnju, tako nešto.”

Nakon osvajanja pojasa u lipnju prošle godine Bisping se našao pod velikim kritikama jer je otvoreno priznao da ga ne zanimaju pravi izazivači već borbe u kojima će ostvariti što veću zaradu. Isprva je odbio i Romera kao protivnika pozivajući se na njegov doping skandal, ali je u konačnici izjavio da mu nije problem prebiti Kubanca. 

No sad kad je dobio dodatno vrijeme zbog operacije “The Count” se opet vratio na staru priču…

“Želim najveću borbu do koje mogu doći. Nemam ništa protiv borbe s prvim izazivačem, ali s najboljim tipovima se borim već zauvijek. Želim najveću moguću borbu. A pod najvećm mislim na onu koja će mi donijeti najviše novaca. Mislim da zaslužujem to. Zaslužio sam to. Stoga, ako je to Yoel Romero, odlično. Ali ako niije Romero, ako je Anderson Silva, odlično. Znam da je opet provirio u posljednje vrijeme. Ako je to Geroges St-Pierre- nije me briga tko je protivnik. Ne smeta mi protivnik. Ja sam prvak svijeta i prihvaćam sve izazivače, ali žeim najveće moguće borbe.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI