Bisping odgovorio “Rampage” Jacksonu: Borit ćemo se u kojoj god kategoriji želiš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2015 13:19h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping poručio je Quintonu Jacksonu da je spreman boriti se s njim u bilo kojoj kategoriji, nakon što ga je "Rampage" prozvao u nedavnom intervjuu.

Jackson i Bisping bili su prijatelji i članovi istog engleskog tima, prije nego što je Bisping preselio u SAD 2012. godine. Jackson je donedavno odbijao komentirati svoj razlaz sa Bispingom, ali sada je bio oštar.

"Jebeš Bispinga! On je izdajica. Prolazio sam kroz jedan sudski postupak za koji vi ne znate. S Bispingom sam uvijek bio cool, pomagao mu s treninzima, čak i plaćao pola njegovih kampova, ali želio je da mu plaćam i sparing partnere. On bi ih ozlijedio, ali meni ne bi bilo važno, bio sam uvijek smiren prema njemu. A onda je svjedočio protiv mene u jednoj tužbi. To je sranje. Kako možete to napraviti nekome tko vam je pomogao?", rekao je Jackson.

"Zato sam rekao da bih se volio boriti s njim, on je šupak. Nikada mu nisam ništa loše napravio. Ne radite to timskom kolegi. Borio bih se s njim kad bih znao da zbog toga neću u zatvor", poručio je.

Jackson i Bisping nastupaju u različitim kategorijama, ali to nije jedina prepreka njihovom mogućem okršaju. Jackson je usred pravne bitke sa Viacomom i Bellatorom i pitanje je gdje će se nastaviti boriti. S druge strane, Bisping je spreman prihvatiti izazov, a nedavno je rekao da je spreman vratiti se u polutešku diviziju prvi put nakon 2007. godine.

"On je tako neprofesionalan da niti ne može doći na potrebnu težinu. Borit ću se s njim u kojoj god diviziji želi", poručio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI