Bisping odgovorio GSP-u i otkrio gdje želi da se meč održi! (VIDEO)

UFC 09.05.2017 10:14h Autor:

Michael Bisping & Georges St-Pierre

“Izgleda da meč i dalje vrijedi jer neko vrijeme nisam znao što se događa. UFC mi se nije javljao. Ali dobro je da je sve u redu. George se i dalje želi boriti, kao i ja”, odgovorio je UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping na prozivku koju je njegov protivnik Georges St. Pierre objavio u ponedjeljak na društvenim mrežama.

Podsjećamo, ovaj “super” dvoboj je najavljen prije nekoliko tjedana, no jasan datum meča UFC još uvijek nije otkrio. Nakon perioda šutnje oglasio se sam St. Pierre te je poručio da je listopad prvi slobodan termin. Čini se da to odgovara i Bispingu…

“Kaže da se ne može boriti prije listopada, ali realnost je i da moje koljeno ne zarasta dobro kako bi trebalo, tako da je ovo blagoslov za mene. Da se borba održava u srpnju, vjerojatno ne bih to mogao odraditi. Ne znam koji su GSP-ovi motivi za listopad, ali meni ovo odgovara. Znam da je situacija frustrirajuća za GSP-a i za fanove. Sigurno je da je raspizdila i Yoela Romera, ali to nije moja briga. Listopad, studeni… što god, meni odgovara”, poručuje Bisping.

Bisping je odredio i mjesto održavanja…

“Prvi dan koji je slobodan u listopadu. Bilo kada…Ja kažem da to odradimo u Rogers centru. 65 tisuća ludih Kanađana, ja i George”, zaključuje UFC prvak.

I dalje se čeka službena reakcija UFC-a koji po ovom pitanju, kao i mnogim u posljednje vrijeme, reagira vrlo kasno i traljavo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI