Bisping objasnio zašto neće biti ništa od borbe protiv Nicka Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.05.2018 19:58h Autor:

Michael Bisping

Prije nekoliko se dana dosta glasno govorilo o tome kako bi Michael Bisping mogao svoju posljednju borbu odraditi protiv Nicka Diaza. Ipak, on je sam potvrdio kako od toga neće biti ništa, a iznio je i jako dobar razlog.

Bisping je već ranije govorio o tome kako bi svoju oproštajnu borbu najradije odradio u poluteškoj kategoriji, odnosno da u posljednjem nastupu želi uživati bez potrebe za mukotrpnim skidanjem kilograma. Nick Diaz inače je velteraš, no imao je izleta u srednju kategoriju, kao uostalom u svojoj posljednjoj borbi, kada se sastao s Andersonom Silvom.

Nakon određenog broja komentara koje je dobio na Twitteru, Bisping je odlučio objasniti zašto smatra da do borbe protiv Diaza neće doći.

“Prema Nicku Diazu imam maksimalan respekt i bila bi mi čast boriti se protiv njega, no smatram kako sam ipak malo prevelik za njega. Nate i Nicku svaka čast, oni su jedni od posljednjih boraca iz već umiruće vrste. Bilo bi lijepo imati borbu protiv nekoga takvog, no to se nažalost neće dogoditi”, objasnio je Bisping.

Njemu su već propale neke opcije posljednje borbe, prije svega za event u Londonu, a teško je očekivati kako će se nešto dogovoriti i za UFC 226, koji mu je trenutna želja. No, sam je rekao kako nije sigurno niti da će uopće odraditi posljednji nastup u karijeri. Ipak, bila bi mu to 30. borba u oktogonu i svakako bi bilo lijepo vidjeti da se legendarni Englez povuče na taj način. Prozivanja ne nedostaje, sada je samo potrebno pronaći ono što bi bila prava borba za njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI