Bisping o “svađi” s Bravom: Bio sam pijan i pričao gluposti, a s novinarom koji je snimao više nikad neću na piće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2017 16:37h Autor:

Michael Bisping & Eddie Bravo

Michael Bisping je razjasnio što se točno dogodilo prošlog vikenda na Svjetskim MMA nagradama u Las Vegasu kada je pred gomilom ljudi vodio raspravu s BJJ majstorom Eddiejem Bravom. UFC-ov prvak srednje kategorije tvrdi da je cijela priča prenapuhana i da se uopće nisu svađali već samo vodili raspravu koja je u nekim trenucima postala žestoka, a priznao je da je bio i pod utjecajem alkohola.

“Bit ću iskren, cijela situacija s Bravom mi je u magli”, rekao je Bisping, prenosi MMA Sound. “Slušajte, ja volim raspravljati, Eddie voli raspravljati i to je sve što je bilo. Imali smo malu raspravu, ali možda je postala pomalo žestoka. Neki tip je uletavao i pokušavao me uhvatit pa sam mu rekao da odjebe. Neki ‘random’ tip je išao,’Hej, hej, hej’, a ja sam rekao,’Odjebi! Pusti me me na miru!’ Ali osim toga sve je bilo poprilično blago. Štoviše, na kraju smo se čak dogovorili da ćemo zajedno trenirati jiu-jitsu. Jer sam mu govorio kako je dobar u BJJ-u i slične stvari.”

Bisping je u Vegasu odradio i promotivnu press konferenciju za svoju borbu s Gerogesom St-Pierreom koji ga je optužio da smrdi po alkoholu. Englez ne skriva da se zabavljao.

“Konkretni sadržaj rasprave će ostati tajna…Mora ostati tajna jer ja ga ne znam! Bio sam pijan. Ne znam, ne sjećam se! Pričali smo sranja! Bila je to jedna od onih glupih pijanih rasprava. Eddie voli pušiti travu i popiti stoga pretpostavljam…Slušajte, sve mi je u magli. Na kraju smo se rukovali i zagrlili, pristao sam doći raditi na ‘rubber guardu’. Stoga, sve je dobro.”

O susretu Bispinga i Brava prvi je izvjestio Luke Thomas s MMA Fightinga koji je na Twitteru objavio fotogorafiju i napisao da se dvojac svađao pola sata. Bispingu se to nije svidjelo i Thomasov potez je nazvao “pederskim” ili nečim što bi žena ili dijete napravilo.

“Ali reći ću vam ovo, Luke Thomas…Za one koji ne znaju, imamo emisiju na Sirius XM-u. Luke Thomas je MMA novinar. Svatko ima svoju emisiju, ali radimo za iste ljude. Svi smo bili na dodjeli nagrada, pili zajedno, pričali i družili se. I zatim sam upao u tu raspravu s Bravom, ne bih to nazvao svađom. I jebeni Luke Thomas počne slikati i pisati na Twitteru,’Bisping se svađa s Eddiejem Bravom.’ I ja imam problem s tim jer Luke, Isuse Kriste čovječe, ako ti je pruženo povjerenje nemoj vaditi kameru i okidati slike. Može te biti sram. A ja moram upamtiti da više ne idem na piće s Lukeom Thomasom.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI