Bisping: Nisam mislio da će Jacare odbiti ovu borbu, ja nisam nikad rekao ne

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2016 10:28h Autor:

Michael Bisping/Twitter

Michael Bisping uskočio je na UFC 199 na kojem će se boriti protiv prvaka srednje kategorije Lukea Rockholda. Iako je u ovom sportu već 12 godina, ovo će Bispingu biti prva borba za titulu koju je izborio pobjedom protiv Andersona Silve u posljednjem nastupu. Protiv Rockholda je dobio priliku nakon što se ozlijedio bivši prvak i izazivač Chris Weidman, a Jacare Souza odbio uskočiti zbog ozljede koljena.

“Jacare cijelo vrijeme govori o tome kako želi borbu za pojas… Bilo mu je ponuđeno na srebrnom pladnju, ali odbio je. Ja želim ovo!”, rekao je Bisping u najavi borbe za MMA Hour.

Souza je nakon Wiedmana bio prvi izbor, ali objavio je da je osjetio bol u koljenu nakon borbe s Vitorom Belfortom na UFC 198. U borbu za pojas nije želio ako nije 100 posto spreman.

“Nisam nikada mislio da će Jacare odbiti tu borbu. Tko to odbija? Upravo je uništio Belforta, u sjajnoj je formi. Da, možda ga boli koljeno, ali slušajte, i ja imam ozljede posvuda, ali prihvatio sam. Svijet nije savršen. Čekate savršene uvjete, a oni nikada neće doći”, dodao je Bisping kojemu je sa 37 godina ovo možda i posljednja prilika karijere.

Rockhold je već porazio i Souzu, u Strikeforceu 2011., i Bispinga submissionom prije dvije godine.

“U diviziji je puno boraca koji ne žele tu borbu. Kada mi je UFC dolazio s ponudom, nikada nisam rekao ne. Vjerujem da je mi je ovo sudbina. Čekao sam 10 godina, ne samo da zaslužujem ovu priliku, nego i znam da mogu to napraviti”, dodao je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI