Bisping: Nisam ja Shogun da odbijam borbe!

UFC 02.08.2012 09:13h Autor:

Michael Bisping

 

 Michael Bisping, za promjenu, stao je u nečiju obranu te je otkrio da shvaća zbog čega je Shogun Rua odbio odraditi borbu protiv Glovera Teixiere.

Engleski borac Michael Bisping napada koga god stigne, no ovog je tjedna odlučio i stati u nečiju zaštitu, iako je i tom prilikom odlučio malo sebe promovirati pa je zbog toga možda i malo nezgodno sročio određene rečenice.

Nedavno se u medijima pojavila priča da je Shogun Rua odbio meč protiv Glovera Teixeire, a to je potez koji su mnogi kritizirali. Krajem proteklog mjeseca otkrilo se također da se Rua nije htio boriti niti protiv našeg Igora Pokrajca, kojeg su mu ponudili kao jednu od opcija.

U obranu Shoguna stao je Bisping. “Ja sam tražio popularnije borce više puta. Mogu nekako razumjeti Shoguna kao bivšeg prvaka. Teixiera je odličan borac, ali nije ipak tako veliko ime poput Rue. Glover bi u tom meču bio pobjednik kako god se okrene, dok Shogun ima jako puno za izgubiti. Ne kažem da ja biram borbe, ali shvaćam neke borce. Uostalom, ne određujemo mi borbe, nego UFC. Ja ipak nisam poput Shoguna i nisam nikad odbio borbu”, rekao je Bisping.

Michaela Bispinga idući izazov očekuje 22.rujna na UFC-u 152 protiv Briana Stanna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI