Bisping: Nikad neću zaboraviti kako mi je Dana pomogao kad sam bio švorc

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.10.2014 18:24h Autor:

Michael Bisping i Dana White

Michael Bisping se prisjeća vremena kad je bio mladi borac u financijskih problema te kako ga je vrlo ugodno iznenadio ček na 10.000 dolara koji mu je poslao Dana White.

Michael Bisping prvu je UFC borbu odradio u lipnju 2006. godine, kad je i osvojio treću sezonu Ultimate Fighera te izborio ugovor s organizacijom. No, nije mu odmah bilo lakše, ispričao je kako je izgledao njegov UFC početak:

"Kad sam završio s Ultimate Fighterom, prvo mi je trebala viza, znači šest mjeseci sam trebao biti bez nastupa. Nisam se ukupno borio godinu dana i stvarno sam bio u financijskim problemima i bilo je teško. No, razmišljao sam o tome kako sam sad u UFC-u i kako ću se uskoro boriti."

Nastavio je: "Dana me je jedan dan nazvao, javio sam se i pitao ga kako je. Nije mi bilo svejedno što me zove predsjednik UFC-a, nije mi čak niti sad nakon 21 borbe. Rekao mi je kako zna da se neću boriti do kraja godine i pitao me kako stojim s novcima. Bio sam preponosan da mu kažem istinu, pa sam rekao da sam u redu."

"Istina je bila da sam bio potpuno švorc, nisam imao niti za gorivo za automobil. On mi je rekao da zašutim i da zna da sam u problemima te da će mi poslati ček. Rekao sam ok i završio s razgovor. Nisam ništa očekivao, no nakon tjedan dana mi je došao ček na 10.000 dolara. Nisam mogao vjerovati", pohvalio je engleski borac svog šefa i njegovu lijepu gestu.

Danas je Bisping jedan od plačenijih boraca u UFC-ovoj srednjoj kategoriji i prava zvijezda organizacije. No, nije zaboravio kako je bilo prije osam godina: "UFC je uvijek bio dobar prema meni i zato sam toliko lojalan cijeloj organizaciji i samom brandu. Uradili su jako puno za mene i moju obitelj."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI