Bisping nespreman za UFC 208, ali od Romera ne bježi: Sretan sam što ću ga moći pošteno prebiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.12.2016 12:43h Autor:

Michael Bisping

Prije nekoliko dana se borilačkim medijima proširila glasina o borbi između Michaela Bispinga i Yoela Romera na UFC-u 208. Sada se na istu osvrnuo aktualni prvak koji tvrdi kako za taj termin jednostavno neće biti spreman.

Bisping navodi kako ga je Dana White kontaktirao u vezi te borbe, ali da on jednostavno ni psihički, ni fizički nije spreman za 21. siječnja kada se održava spomenuta priredba.

“Nema problema, borit ću se s Yoelom, ali ni psihički ni fizički nisam spreman započeti s trening kampom. Još uvijek imam problema s koljenom koje me muči od zadnjih priprema. Kada bolje pogledate, prošlo je samo pet tjedana otkako sam se borio s Danom Hendersonom.

Između ostalog, pokretanje trening kampa bi značilo treniranje u vrijeme Božića, a u to vrijeme imam puno drugih planova”, izjavio je Bisping u svojoj kolumni za Champions.co aludirajući na planove koji uključuju obitelj kojoj se namjerava posvetiti nakon snimanja i promocije filmova koje ima ovih dana u Brazilu.

“Bila je ovo naporna godina za mene. Tri borbe, nekoliko filmova i puno posla za FOX. Samo želim imati lijep i ugodan Božić u društvu obitelji”, nastavio je prvak pa otkrio kada bi ga mogli gledati ponovno u oktogonu.

“Nakon Božića bih mogao dogovoriti borbu oko ožujka ili travnja najkasnije. Ožujak bi bio savršen.”

Osvrnuo se Bisping i na svog svog potencijalnog protivnika.

“Bit ću sretan što mogu ušetati u oktogon i pošteno ga prebiti. Yoel Romero me nimalo ne straši. On je snažan lik, ali su i ostali u UFC-u. Mi smo najbolji borci na svijetu, svi smo veliki, jaki i fizički iznimno spremni”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI