Bisping napada Belforta iduće godine u Brazilu?

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.10.2012 08:33h Autor:

Michael Bisping

UFC nam već početkom iduće godine donosi nekoliko zaista odličnih mečeva, a jedan od njih mogao bi biti Bisping VS Belfort.

Planovi za iduću godinu naveliko se slažu, UFC će nam doista pokušati donijeti veliki broj odličnih mečeva, a možda se čak i dogode neke super-borbe poput Anderson Silva VS Georges St-Pierre ili Jon Jones. No, čak i bez tih mečeva koji bi bili upisani zlatnim slovima u UFC-ovoj povijesti, moglo bi biti vrlo uzbudljivo.

Jedan od mečeva o kojima se nagađa da će se održati je i onaj između Michaela Bispinga i Vitora Belforta. Određeni dobro upućeni mediji tvrde da bi se ta borba vrlo lako mogla održati, a lokacija bi bio Brazil.

UFC, naime, planira tamo već u siječnju iduće godine novu priredbu, a ovo je definitivno borba koja bi privukla veliki interes MMA fanova u Brazilu.

Bisping već neko vrijeme putem medija pokušava doći do statusa prvog izazivača Andersona Silve u srednjoj kategoriji, no čini se da će za to morati ipak položiti još jedan malo teži ispit na UFC-u 156.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI