Bisping najavio nokaut pa prozvao GSP-a (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2016 11:54h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping ima savršen plan. Prvo namjerava ovog vikenda sa stilom zadržati pojas, a zatim se već okrenuti idućoj borbi u kojoj s druge strane želi vidjeti nekad prvo ime velter kategorije – Georgesa St. Pierrea.

“Može to biti ‘hight kick’, može biti desni kroše, a može ponovno biti lijevi kroše. Uzet ću pobjedu gdje god mi se ponudi. Želim završiti ovog lika, želim ga kazniti. Kada ga nokautiram ja ću mu pomoći da se pridigne s poda. Vjerujte mi, bit će hladno nokautiran”, prognozirao je Bisping meč s Hendersonom pa se dotaknuo GSP-a.

“Nije važno tko mi je poritvnik. Ja ću pobijediti, a ako GSP želi meč u Torontu u prosincu, ja sam dobar s tom idejom. On stalno priča, a vrijeme je i da se prebaci na djela. On je mene prozvao. S guštom ću nokautirati Hendersona, popiti par piva s vama i onda se vratiti u dvoranu.

Nisam nikada odbio borbu, a ako ju GSP hoće, neka onda nazove Whitea. Znam da traži 10 milijuna dolara. Glupo je da me proziva, a onda stavlja cijenu. Što želi na kraju? Želiš li borbu ili ne? Nemam ništa protiv njega, dobar je lik, znam i tko je njegov trener. Dobar je čovjek, ali ako se želi boriti neka kaže. Ja nisam nikada odbio protivnika pa neću ni početi s velterašem koji je bio tri godine u mirovini”, zaključio je prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI