Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Mislim da sam bio bolji, a to mi je u kavezu i Chael rekao (VIDEO) | Fight Site

Bisping: Mislim da sam bio bolji, a to mi je u kavezu i Chael rekao (VIDEO)

UFC 29.01.2012 12:12h Autor:

Michael Bisping

Chael Sonnen je novi izazivač Andersona Silve, no ako je pitati Britanca Michaela Bispinga, on je taj koji je zaslužio taj epitet. Naime, iako je izgubio jednoglasnom odlukom sudaca na UFC on FOX 2 priredbi, Britanac smatra da je bio bolji u prve dvije runde.

“Očito da je Chael Sonnen pobijedio u tablicama sudaca i na tome mu čestitam, no osobno smatram da sam bio bolji u prve dvije runde. Kako kaže ona stara poslovica, nikada nije dobro odluku prepustiti sucima. Stoga sam sam kriv”, izjavio je Bisping u mikrofon Arielu Helwaniju.

“Znao sam da da mogu hrvati, a sada to zna i Chael Sonnen. Dobro sam se suprotstavio na podu, nije me bilo lako srušiti. Možda sam se u trećoj rundi trebao ranije dići na noge. Vjerujem da sam već davno odgovorio svima koji su sumnjali u moje hrvanje. Čak je i Chael u oktogonu mislio da je izgubio meč. Pitao me što mislim, a ja sam mu rekao da sam bio bolji u prve dvije runde. On je odgovorio da sam vjerojatno u pravu. No, Chael je na kraju pobijedio, dobro se borio i čestitam mu”, dodaje Bisping koji će svoju šansu morati tražiti neki drugi put.

Je li očekivao ovakvu borbu?

“Da, to je ono što sam mislio da će se odviti. Možda sam očekivao da će Chael biti malo jači. U borbi sam osjećao da sam fizički snažniji od njega, a ako ga pogledate, radi se o jakom i velikom borcu srednje divizije. Znao sam da će miksati udarce i hrvanje, što je i učinio. Ipak, vjerujem da sam kontrolirao borbu, pogotovo prve dvije runde. Čak i na podu.”

“Ne idem nigdje, jedan sam od najboljih i nastavit ću se boriti. Tu ću biti dugo godina. Danas je Sonnen bio bolji, ovo je bila njegova večer, ali jednom ću biti prvak”, zaključuje britanski borac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI