Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bisping: Meni pripada titula prvog izazivača ako pobijedim Belforta | Fight Site

Bisping: Meni pripada titula prvog izazivača ako pobijedim Belforta

UFC 13.11.2012 02:10h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping za dva mjeseca borit će se u Brazilu protiv Vitora Belforta, a on je uvjeren da bi mu pobjeda u tom meču osigurala titulu prvog izazivača.

Engleski borac koji je prije nešto malo manje od dva mjeseca u Torontu na UFC-u 152 jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Briana Stanna i dalje pokušava stići do titule prvog izazivača u srednjoj kategoriji, a ukoliko pobijedi Vitora Belforta na UFC-ovoj priredbi u Sao Paulu, mogao bi do svog cilja zaista i doći.

"Po mom mišljenju, u srednjoj kategoriji Belfort je najteži protivnik nakon Andersona Silve. Radi se o kontrašu i to poprilično komplicira cijelu situaciju kad je u pitanju stand-up borba. On je vrlo dobar jiu-jitsu borac, no to me ne brine previše. Ne vjerujem da će me htjeti rušiti na pod i pokušati završiti zahvatom. Moram se čuvati njegovih udaraca, pogotovo onih u potiljak, što on voli raditi", smatra Bisping.

"Ukoliko ga pobijedim, mislim da onda više nema sumnje kako sam ja prvi izazivač, vjerujem da to onda i zaslužujem. Ako izgubim od njega, onda ionako nisam vrijedan borbe za titulu", dodao je Michael, kojem bi planove o meču za titulu prvaka možda mogla malo poremetiti Andersonova najava da se neće boriti idućih godinu dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI