Bisping: Masvidal? Jel to lik s luđačkom frizurom i zulufima poput Wolverinea?! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 08:34h Autor:

Masvidal i Bisping

Na jučerašnjoj press konferenciji, posljednjoj prije UFC-a 217 u New Yorku, prvak u srednjoj kategoriji Michael Bisping je bio upitan i o incidentu s Jorgeom Masvidalom, koji se dogodio na hodnicima službenog hotela za borce dan ranije.

Podsjećamo, iako se dvojac ne bori međusobno, došlo je do žestoke svađe između Bispinga i Masvidala dok su se mimoišli u hodniku hotela. Fizički sukob, koji se na trenutke činio prilično izgledan, su spriječili ljudi iz UFC-ovog osiguranja. Masvidalov menadžer Abe Kawa je video stavio na društvene mreže, no stvar je brzo uklonjena kada su shvatili da je Masvidal u svađi koristitio i homofobne izraze.

Novinare na press konferenciji je zanimalo što je dovelo do okršaja i je li on imao uporište u nekim ranijim razmjericama.

Bisping je na to odgovorio u stilu Conora McGregora…

“Tko? Tu nema nikoga tko se zove Jorge Masvidal. Ta mala kujica. Da, dobit će šamarčinu kada dođe njegovo vrijeme”, odgovara Bisping.

Masvidala ovog vikenda u Madison Square Gardenu čeka Stephen Thompson, a radi se o meču koji će dosta toga odrediti na samom vrhu velter kategorije.

“Iskreno, ne znam tko je taj tip. Počeo  je odjednom pričati neka sranja. A ja sam se samo zapitao tko je taj lik koji čudno izgleda s tom luđačkom frizurom i zulufima poput Wolverina? Netko mi je morao objasniti tko je taj lik. Ne znam. Ali već je poznat kao netko koga nitko ne voli. Čuo sam i ranije da je smeće od čovjeka. A sigurno je da se tako ponaša”, zaključuje Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI